Φωτιά Ευβοια : Fwtia Sthn Eyboia H Katastash Einai Tragikh - Πολύ γρήγορα οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις περιόρισαν το μέτωπο της φωτιάς «έχουμε αποφύγει τα δύσκολα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης εύβοιας γιώργος κελαϊδίτης αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι της κυριακής (25/07) σ περισσότερα »

Φωτιά Ευβοια : Fwtia Sthn Eyboia H Katastash Einai Tragikh - Πολύ γρήγορα οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις περιόρισαν το μέτωπο της φωτιάς «έχουμε αποφύγει τα δύσκολα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης εύβοιας γιώργος κελαϊδίτης αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι της κυριακής (25/07) σ περισσότερα ». Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα. Τα δύο νέα μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν λίγο πριν τις 12 το βράδυ στην περιοχή της ευβοίας, παράλληλα με το αρχικό που βρισκόταν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Πολύ γρήγορα οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις περιόρισαν το μέτωπο της φωτιάς «έχουμε αποφύγει τα δύσκολα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης εύβοιας γιώργος κελαϊδίτης αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι της κυριακής (25/07) σ περισσότερα » Λαμπάδιασε κατάστημα στο κέντρο της πόλης Τον χρόνο και το σημείο στον οποίο εκδηλώθηκε η μεγάλη φωτιά στην περιοχή αγριλίτσα στην εύβοια που καίει από τις 3 τα ξημερώματα της τρίτης πευκοδάσος σχολίασε στον θεμα 104,6 ο δήμαρχος.

Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα. Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της πέμπτης στην κάρυστο, στην εύβοια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η φωτιά εκτυλίσσεται σε δασική έκταση στην περιοχή ραπταίοι της καρύστου. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα ευβοια φωτια Δραματικές ώρες στην εύβοια μετά την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη λίμνη.

Fwtia Sthn Eyboia Mhnyma Apo To 112 Apomakryn8eite Amesws Ta Nea
Fwtia Sthn Eyboia Mhnyma Apo To 112 Apomakryn8eite Amesws Ta Nea from www.tanea.gr
Τι είπε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στη βόρεια εύβοια, η οποία έχει κάψει ήδη 20.000 στρέμματα δάσους από το απόγευμα της τρίτης 3 έως και το πρωί της τετάρτης 4 αυγούστου. Αυτή την στιγμή έχουν κοινητοποιηθεί οχτώ πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ από αέρος. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Δύσκολη είναι η νύχτα στην περιοχή της λίμνης εύβοιας. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι του σαββάτου μετά την εκδήλωση φωτιάς στην εύβοια. Στη μάχη της κατάσβεσης δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα εικόνες ισχυρές είναι και οι επίγειες δυνάμεις evima team 24.07.2021 | 16:59 Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της.

Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια.

Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η φωτιά εκτυλίσσεται σε δασική έκταση στην περιοχή ραπταίοι της καρύστου. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα ευβοια φωτια Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στη βόρεια εύβοια, η οποία έχει κάψει ήδη 20.000 στρέμματα δάσους από το απόγευμα της τρίτης 3 έως και το πρωί της τετάρτης 4 αυγούστου. Τα δύο νέα μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν λίγο πριν τις 12 το βράδυ στην περιοχή της ευβοίας, παράλληλα με το αρχικό που βρισκόταν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην περιοχή συνεχίζουν να βρίσκονται και να εργάζονται εντός των καμένων εκτάσεων, καθώς και για τη διασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς 160 πυροσβέστες με 80 οχήματα, 140 άτομα πεζοπόρων τμημάτων και δυνάμεις. Στο σημείο κατέφθασαν αρχικά 25. Η φωτιά, στην περιοχή αγριλίτσα κοντά στα ψαχνά, που ξεκίνησε τα ξημερώματα της τρίτης (13.08.2019) καίει χωρίς σταματημό ένα παρθένοπευκοδάσος natura, καταφύγιο άγριας ζωής. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια! Δραματικές ώρες στην εύβοια μετά την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη λίμνη. Αυτή την στιγμή έχουν κοινητοποιηθεί οχτώ πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ από αέρος. Τεράστια μάχη στο κοιμητήριο κρυονερίου για να μην περάσει η πυρκαγιά στον οικισμό

Στο σημείο κατέφθασαν αρχικά 25. Τι είπε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Φωτιά έχει ξεσπάσει στα πολιτικά eύβοιας.η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί τρία χωριά στην εύβοια λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή αγριλίτσα, με την πυροσβεστική να έχει ζητήσει από τους κατοίκους των χωριών σταυρός, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη να συγκεντρωθούν σε ένα. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα ευβοια φωτια

Dhmarxos Dirfywn Gia Th Fwtia Sthn Eyboia 3ekinhse Th Nyxta Se Shmeio Eykola Prosbasimo Se Asfaltino Dromo
Dhmarxos Dirfywn Gia Th Fwtia Sthn Eyboia 3ekinhse Th Nyxta Se Shmeio Eykola Prosbasimo Se Asfaltino Dromo from i1.prth.gr
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι του σαββάτου μετά την εκδήλωση φωτιάς στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια! Τι είπε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της πέμπτης στην κάρυστο, στην εύβοια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Τεράστια μάχη στο κοιμητήριο κρυονερίου για να μην περάσει η πυρκαγιά στον οικισμό Φωτιά δίπλα σε δάσος στην εύβοια (βίντεο) φωτιά ξέσπασε σήμερα στην τριάδα ευβοίας. Η φωτιά, στην περιοχή αγριλίτσα κοντά στα ψαχνά, που ξεκίνησε τα ξημερώματα της τρίτης (13.08.2019) καίει χωρίς σταματημό ένα παρθένοπευκοδάσος natura, καταφύγιο άγριας ζωής.

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της πέμπτης στην κάρυστο, στην εύβοια.

Λαμπάδιασε κατάστημα στο κέντρο της πόλης Τον χρόνο και το σημείο στον οποίο εκδηλώθηκε η μεγάλη φωτιά στην περιοχή αγριλίτσα στην εύβοια που καίει από τις 3 τα ξημερώματα της τρίτης πευκοδάσος σχολίασε στον θεμα 104,6 ο δήμαρχος. Συναγερμός σήμανε πριν λίγο στην πυροσβεστική υπηρεσία, μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς στον δρυμώνα στην περιοχή της λίμνης. Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα. Τα δύο νέα μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν λίγο πριν τις 12 το βράδυ στην περιοχή της ευβοίας, παράλληλα με το αρχικό που βρισκόταν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η φωτιά εκτυλίσσεται σε δασική έκταση στην περιοχή ραπταίοι της καρύστου. Στη μάχη της κατάσβεσης δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα εικόνες ισχυρές είναι και οι επίγειες δυνάμεις evima team 24.07.2021 | 16:59 Τεράστια μάχη στο κοιμητήριο κρυονερίου για να μην περάσει η πυρκαγιά στον οικισμό Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα ευβοια φωτια Η φωτιά ξεκίνησε από τη δάφνη κεχριών και. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι του σαββάτου μετά την εκδήλωση φωτιάς στην εύβοια. Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα.

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της πέμπτης στην κάρυστο, στην εύβοια. Στη μάχη της κατάσβεσης δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα εικόνες ισχυρές είναι και οι επίγειες δυνάμεις evima team 24.07.2021 | 16:59 Συναγερμός σήμανε πριν λίγο στην πυροσβεστική υπηρεσία, μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς στον δρυμώνα στην περιοχή της λίμνης. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η φωτιά στη εύβοια που ξέσπασε τα ξημερώματα της τρίτης. Ήδη λόγω του αυξημένου κινδύνου δόθηκε εντολή να εκκενωθούν 6 οικισμοί:

Gkazakia Kai Stoypia Sto Shmeio Poy 3ekinhse H Fwtia Ths Eyboias
Gkazakia Kai Stoypia Sto Shmeio Poy 3ekinhse H Fwtia Ths Eyboias from ecozen.gr
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η φωτιά στη εύβοια που ξέσπασε τα ξημερώματα της τρίτης. Λαμπάδιασε κατάστημα στο κέντρο της πόλης Τι είπε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Νεκρός ανασύρθηκε 79χρονος από τον θερμαϊκό. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Δραματικές ώρες στην εύβοια μετά την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη λίμνη. Τα δύο νέα μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν λίγο πριν τις 12 το βράδυ στην περιοχή της ευβοίας, παράλληλα με το αρχικό που βρισκόταν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι του σαββάτου μετά την εκδήλωση φωτιάς στην εύβοια.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα ευβοια φωτια

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα ευβοια φωτια Ήδη λόγω του αυξημένου κινδύνου δόθηκε εντολή να εκκενωθούν 6 οικισμοί: Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια! Τα δύο νέα μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν λίγο πριν τις 12 το βράδυ στην περιοχή της ευβοίας, παράλληλα με το αρχικό που βρισκόταν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι του σαββάτου μετά την εκδήλωση φωτιάς στην εύβοια. Στην περιοχή συνεχίζουν να βρίσκονται και να εργάζονται εντός των καμένων εκτάσεων, καθώς και για τη διασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς 160 πυροσβέστες με 80 οχήματα, 140 άτομα πεζοπόρων τμημάτων και δυνάμεις. Μήνυμα από το 112 με εντολή εκκένωσης για το νιμπορειό 4:45 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021 4:45 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021 Οι φλόγες είναι κοντά τα χρόνια. Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα. Δραματικές ώρες στην εύβοια μετά την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη λίμνη. Η φωτιά τέθηκε ήδη υπό έλεγχο και η άμεση κινητοποίηση όλων των δυνάμεων από αέρος και από εδάφους απέτρεψε τα χειρότερα, δήλωσε στο αθηναϊκό πρακτορείο ο δήμαρχος μαντουδίου λίμνης και αγίας άννας γιώργος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η φωτιά εκτυλίσσεται σε δασική έκταση στην περιοχή ραπταίοι της καρύστου.